🔹دیدار فرماندار و شورای اداری شهرستان با حاج ماموستا عباس رسولی امام جمعه شهرستان اشنویه بمناسبت عید سعید قربان

🔹دیدار فرماندار و شورای اداری شهرستان با حاج ماموستا عباس رسولی امام جمعه شهرستان اشنویه بمناسبت عید سعید قربان

 

در این نشست فرماندار اشنویه ضمن تبریک این عید بزرگ اسلامی به امام جمعه و مردم فهیم شهرستان گفت، وحدت و تعامل رمز موفقیت و توسعه همه جانبه شهرستان بوده و اظهار داشت؛ از همه ظرفیت‌ها استفاده و با تعامل بیشتر حول محور وحدت در خدمت نظام و مردم انجام وظیفه نموده ، تا بتوانیم با همکاری، همفکری و همراهی با انجام هر عمل موفقی، باری از دوش مردم برداریم.

 

امام جمعه اشنویه نیز در این نشست حج ابراهیمی، این فریضه الهی را نماد عظمت، اقتدار و وحدت امت اسلامی دانست و گفت: حج ابراهیمی تنها یک عبادت فردی نیست، بلکه نمایش همبستگی مسلمانان جهان است.

 

حاج ماموستا رسولی با بیان اینکه تمسک به قرآن کریم و حفظ وحدت اسلامی، مهم‌ترین راه مقابله با توطئه‌های دشمنان علیه امت اسلام است، افزود: رمی جمرات نماد مبارزه دائمی با شیطان و استکبار جهانی بوده و مسلمانان باید با بصیرت و هوشیاری، در برابر فتنه‌ها و دسیسه‌های دشمنان ایستادگی کنند.

 

وی از از تلاشهای فرماندار و مسئولان شهرستان در راستای خدمت به مردم قدردانی کرد

 

@farmandari_oshnavieh

@oshnavieh_pad