فرماندار اشنویه با بیان اینکه باید از ظرفیت نوروز برای معرفی و توسعه شهرستان استفاده کرد، بر لزوم رعایت شئونات ماه مبارک رمضان در ایام نوروز و جشن های نوروزی تاکید کرد.
سید علی ترابی اظهار کرد: برای استقبال از آغاز سال جدید و عید نوروز باید با هم افزایی و ایجاد شور و نشاط اجتماعی برنامهریزی ویژه داشته باشیم که متناسب با فرهنگ اسلامی و حرمت ماه مبارک رمضان باشد.
وی ادامه داد: جنس نوروز تحول است لذا باید برنامه های ما هم تحولی باشد هنر ما این است که نوروز و ماه مبارک رمضان را تلفیق کنیم و شیرین ترین نوروز را داشته باشیم و تصویری شکل گیرد که ماه مبارک رمضان نوروز امسال را شیرین تر کند.
فرماندار اشنویه گفت: مهمان نوازی، مهربانی و رفتار خوب و مردمداری مردم این شهرستان بر کسی پوشیده نیست و شوراهای اسلامی و دهیاران در شهر و روستاها نمادها، ارزشها را در برنامه های ملی و مذهبی ترویج کنند.
وی با اشاره به پیشینه تاریخی و مذهبی غنی شهرستان اشنویه به عنوان شهر تمدن و تدین، تصریح کرد: وحدت و انسجام رمز موفقیت در توسعه همه جانبه است و این مهم در همه عرصه ها باید نماد داشته باشد.
@farmandari_oshnavieh