استاندار آذربایجان غربی: ایران آماده تامین گاز شمال عراق است / عزم‌ جدی برای توسعه روابط با کشورهای همسایه داریم / زمینه گردشگری سلامت برای حضور مردم اقلیم کردستان در آذربایجان غربی فراهم است

استاندار آذربایجان غربی:  ایران آماده تامین گاز شمال عراق است / عزم‌ جدی برای توسعه روابط با کشورهای همسایه داریم / زمینه گردشگری سلامت برای حضور مردم اقلیم کردستان در آذربایجان غربی فراهم است
استاندار آذربایجان غربی: ایران آماده تامین گاز شمال عراق است / عزم‌ جدی برای توسعه روابط با کشورهای همسایه داریم / زمینه گردشگری سلامت برای حضور مردم اقلیم کردستان در آذربایجان غربی فراهم است 🔹استاندار آذربایجان غربی گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا از طریق مرزهای این استان گاز مورد نیاز اقلیم کردستان عراق در شمال این کشور را تامین کند.

استاندار آذربایجان غربی:

ایران آماده تامین گاز شمال عراق است /عزم‌ جدی برای توسعه روابط با کشورهای همسایه داریم / زمینه گردشگری سلامت برای حضور مردم اقلیم کردستان در آذربایجان غربی فراهم است

 

🔹استاندار آذربایجان غربی گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا از طریق مرزهای این استان گاز مورد نیاز اقلیم کردستان عراق در شمال این کشور را تامین کند.

 

🔹به گزارش ایرنا، محمدصادق معتمدیان پس از نشست مشترک چهار ساعته با استاندار اربیل در جمع خبرنگاران، افزود: مطرح کردن پیشنهاد گازرسانی به شمال عراق یکی از دستاوردهای این سفر بود که در این نشست به طرف عراقی جزئیات آن داده شد. 

 

🔹وی گفت: زیرساخت های لازم برای انتقال گاز طبیعی از استان آذربایجان غربی به اقلیم کردستان عراق وجود دارد و ما ‌می توانیم با استفاده از توان فنی و مهندسی داخل کشور این امر را محقق کنیم. 

 

🔹استاندار آذربایجان غربی اظهار داشت: اکنون گاز طبیعی تا مرز تمرچین شهرستان پیرانشهر در جنوب این استان رسیده است و ما آماده ایم که طرح عظیم گازرسانی را در راستای خدمت به مردم اقلیم کردستان عراق عملیاتی کنیم.

 

🔹استاندار آذربایجان غربی در بخش دیگری‌ از صحبت های خود از عزم جدی برای توسعه روابط اقتصادی این استان با اقلیم کردستان عراق خبر داد و گفت: زیرساخت های خوبی در مرزهای تمرچین ‌ و سردشت در جنوب این استان برای توسعه روابط تجاری وجود دارد که باید از آنها بهره بگیریم. 

 

🔹معتمدیان با اشاره به ظرفیت های علمی و دانشگاهی آذربایجان غربی و اربیل عراق گفت: امروز توافق کردیم که دانشگاه های 2 استان نشست هایی را به منظور بررسی زمینه های همکاری برگزار کنند. 

 

🔹وی‌، گردشگری‌ را از دیگر موارد مطرح شده در این نشست عنوان کرد و اظهارداشت: زمینه استفاده مردم اقلیم کردستان عراق از ظرفیت های توریسم درمانی آذربایجان غربی فراهم‌ خواهد شد. 

 

🔹استاندار آذربایجان غربی مباحث فرهنگی و ورزشی را نیز از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست عنوان و اعلام کرد که برای برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی و محصولات فرهنگی ایران در استان های اربیل و دهوک عراق آمادگی‌ کامل داریم.

 

@westaz_gov